Kycklingfilé på grönsaksbädd

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
1
Kycklingfilé på grönsaksbädd

Kycklingfilé på grönsaksbädd av färgglad paprika, aubergine och fänkål är en smakrik och god maträtt. Med curry, koriander och sweet chili ger du kycklingrätten extra smak och färg. Servera med pasta och persiljeyoghurt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996

Kycklingfilé på grönsaksbädd

Ingredienser

2 portioner
2 kycklingfiléer (à ca 130 g)
1 paprika (à ca 100 g)
1/2 aubergine
100 g fänkål
olja till stekning
1 1/2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
maizenaredning

Sås

1 dl matlagningsyoghurt
2 msk hackad persilja

Tillbehör

200 g pasta tex penne (välj glutenfri pasta vid glutenintolerans)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Fanns det ett lägre betyg skulle denna rätt utan tvekan få det. Enda gången jag skulle uppskatta denna rätt är när jag återhämtar mig från en svår magsjuka - dvs totalt smaklöst, trist och utseendemässigt avtändande.

Fredrik

2003-08-13

Testa liknande recept

Auberginekräm
Betyg 2.7 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Aubergine sambal
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvbulgur med äpple
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Auberginerullar med citronquinoa
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Auberginesnurror med mynta- och tahinisås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Korv stroganoff med paprika
Betyg 3 av 5.
198 personer har röstat
Under 30 min att tillaga