Kycklingfilé med rostad vitlök & palsternackor

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Kycklingfilé med rostad vitlök & palsternackor

Utsökt kycklingfilé med rostad vitlök och palsternacka. Kycklingen sjuds i matlagningsvin och olivolja för fin mörhet. Servera kycklingen och grönsakerna med en dragonkryddad sås.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Kycklingfilé med rostad vitlök & palsternackor

Ingredienser

4 portioner
4 skinnfria kycklingfiléer
salt
peppar
1 dl matlagningsvin
2 msk olivolja

Grönsakerna

500 g palsternackor
1 hel vitlök i oskalade klyftor
2 msk olivolja

Såsen

2 dl matlagningsyoghurt
2 tsk finhackad eller torkad rosmarin
1/2 tsk maizenaredning för ljus sås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Viltwok med rotsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helgrillad kyckling med päron och palsternacka
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baconlindad lammburgare
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citrusstekt lammstek med rostade rotfrukter
Betyg 2 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Purjolök med krispigt rosmarintäcke
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga