Kycklingfilé med rostad vitlök & palsternackor

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Kycklingfilé med rostad vitlök & palsternackor

Utsökt kycklingfilé med rostad vitlök och palsternacka. Kycklingen sjuds i matlagningsvin och olivolja för fin mörhet. Servera kycklingen och grönsakerna med en dragonkryddad sås.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Kycklingfilé med rostad vitlök & palsternackor

Ingredienser

4 portioner
4   skinnfria kycklingfiléer
salt och peppar
1 dl  matlagningsvin
2 msk  olivolja

Grönsakerna

500 g  palsternackor
1   hel vitlök i oskalade klyftor
2 msk  olivolja

Såsen

2 dl  matlagningsyoghurt
2 tsk  finhackad eller torkad rosmarin
1/2 tsk  maizenaredning för ljus sås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Viltwok med rotsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baconlindad lammburgare
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Merguez med ugnspotatis och gurkyoghurt
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt lax med rostad rotfruktsvete och fänkålsyoghurt
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingklubba med paprika och vita bönor
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga