Kycklingfilé i panna med bacon och druvor

En aromatisk måltid finner du i detta recept på kycklingfilé i panna som toppas av smakrikt bacon- och druvfräs. De söta druvorna ger kycklingrätten sin speciella, goda smak som passar utmärkt med nykokt vildris och gröna bönor.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2260 KJ / 540 kCal
Fett15 g
Kommentarer
5 stJag kommer inte reda den nästa gång.
Åsa
Vet inte vad för fel jag gjorde men det blev rätt smaklöst, smakade bara kyckling typ. Fick ej heller redningen att tjockna med angiven mängd.
Owe
Vi i familjen tycker om sås, gjorde dubbelt upp av bacon,purjolök. Det funkade och gick åt
Ann-christin
2005-04-20 Jag fick mycket beröm för goda dofter i köket och god mat, kul med vindruvor i maten.
Stefan
Rätten var mycket lätt att laga och det gick snabbt. Sedan doftade det gott i köket när vi lagade till det hela.
Jan