Kyckling Shanghai med nudlar

Om du är sugen på asiatiskt så ska du testa att laga till Kyckling Shanghai. Du tillagar kycklingen tillsammans med hoisinsås och blackbean sås. Servera sedan kycklingen tillsammans med nudlar och grönsaker.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stKanske god med Teriyakisås men inte med black beansåsen.
Paul
Dubbla mängden vitkål, halva mängden nudlar. Sen blir det riktigt bra.
Anders
Detta var riktigt göttit
Ann-charlotte
Hela familjen tyckte detta var otroligt gott! Vi följde receptet för tillagningen av kycklingen och oj, vad saftig den blev! Till och med grönsakerna var populära vilket inte tillhör vanligheten.
Marlene
Jag hittar inte heller blackbeansås någonstans - konstigt att ICA publicerar ett recept med en ingrediens som har utgått.
Helena
Blackbean-sås fanns inte på ICA Maxi, och personal som tillfrågades trodde den hade utgått ur sortimentet (?). Vi tog teriyakisås istället. Det blev gott, men detta är ett krångligt recept, tycker vi. Istället för att helsteka kycklingfileerna först i stekpanna och sedan i ugn och därefter skiva varma fileer, är det mycket enklare att strimla eller skiva kycklingen och woka som vanligt. Tycker vi, i alla fall.
Anneli