Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Kyckling- och pastasallad med örtvinägrett

Bästa picknickmaten är en god och mättande pastasallad med saftiga kycklinglårfiléer. Perfekt att plocka fram på båten, i parken eller varför inte hemma på balkongen. Servera tillsammans med parmesansås och kanske ett gott bröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Krydda lårfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i kall gjutjärnspanna med skinnsidan nedåt och stek sedan på medelvärme tills de är genomstekta.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. 
  3. Koka broccolin i ca 3 minuter.
  4. Blanda kyckling, pasta och grönsaker. Servera med parmesansås.

För alla

Kontrollera noga innehållet i såsen.
Fri från laktos men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.

Recept och bild i samarbete med Eriks® såser.

Ingredienser

Portioner: 4
  • ca 600 g kycklinglårfiléer med skinn
  • salt och peppar
  • 400 g pasta (gärna penne)
  • 4 - 6 broccolibuketter
  • 2 hyvlade morötter
  • 1 knippe skivade rädisor
  • 1 kruka krispsallad
  • 1 burk parmesansås (à 230 g)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer