Kyckling med rostad paprika- och fetakräm
En utsökt middag med örtkyckling, rostade grönsaker och potatis samt en smakrik kräm av fetaost, crème fraiche och rostad vitlök och paprika. En kanonmiddag fullproppad med så väl goda smaker som näringsämnen!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2014
Ingredienser
4 portioner
Rostade grönsaker
900 g fast potatis
2 rödlökar
2 vitlöksklyftor
3 röda paprikor
1 msk olivolja
salt
peppar
Kyckling
4 kycklingfiléer
1 msk olivolja
1 tsk timjan
1 tsk oregano
1/2 ask persilja (à 20 g)
Paprika- och fetakräm
150 g fetaost
1 dl crème fraiche
1 romansallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2465 KJ / 591 kCal
Fett24.6 g
Kolhydrater46.1 g
Protein41.7 g
Kommentarer
Förstod inte riktigt mixningen av paprika-och fetaosten m rostade vitlöken (med skal t ex!)
Camilla
2017-11-20Hej Camilla! NU har vi försökt förtydliga i texten, men inga skal, de ska bort. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-11-21Förstod inte riktigt mixningen av paprika-och fetaosten m rostade vitlöken (med skal t ex!)
Camilla
2017-11-20Hej Elin! Vad är det du inte tycker stämmer?
Redaktionen
2015-02-13