Kyckling med het dillsås

Du sätter en guldkant på vardagsmiddagen när du tillagar den här saftiga kycklingen som sveps in i en het och otroligt smakrik dillsås. I kombination med pressad potatis är rätten en succé!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2009

Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 morot
500 - 550 g kycklingfilé
2 msk smör
3 msk vetemjöl
5 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1 liten burk kokosmjölk (à 165 ml)
1 msk ättiksprit (12%)
2 msk sweet chilisås
1/2 tsk salt
1 1/2 dl hackad dill
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: red med majsstärkelse, Maizena, i stället för vetemjöl.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gillas av hela familjen!
Anna
2023-06-09