Kyckling med dipp

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Kyckling med dipp

Suverän fingermat med smaker av kiwi och vitlök. Kycklingen marineras i de roliga smakerna och steks eller grillas. Servera med en krämig jordnöt- och sweetchilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Kyckling med dipp

Ingredienser

4 portioner
500 g kycklingfilé
3 kiwifrukter
1 dl rapsolja
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk kinesisk soja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
smör till stekning
1 dl jordnötssmör
1 dl sweet chilisås
1 tsk konc kycklingfond
vatten

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner eller 8 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Risnudlar med jordnötsdressing och lövbiff
Betyg 3.9 av 5.
50 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med röda bär och kiwi
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnötspraliner
Betyg 2.7 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispiga jordnötsbitar
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordnötsvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingwok med sweet chili och jordnötter
Betyg 4.2 av 5.
88 personer har röstat
Under 45 min att tillaga