Kyckling med dipp

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Kyckling med dipp

Suverän fingermat med smaker av kiwi och vitlök. Kycklingen marineras i de roliga smakerna och steks eller grillas. Servera med en krämig jordnöt- och sweetchilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Kyckling med dipp

Ingredienser

4 portioner
500 g  kycklingfilé
3   kiwifrukter
1 dl  rapsolja
2   pressade vitlöksklyftor
1 msk  kinesisk soja
1 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
smör till stekning
1 dl  jordnötssmör
1 dl  sweet chilisås
1 tsk  konc kycklingfond
vatten

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner eller 8 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kiwisylt
Betyg 2.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kiwi- och persiljedrink
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med röda bär och kiwi
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kiwicarpaccio med rostad mandel och mynta
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön energismoothie
Betyg 2.8 av 5.
682 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Maräng med vaniljkräm och jordgubbar
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga