Kyckling med dipp

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Kyckling med dipp

Suverän fingermat med smaker av kiwi och vitlök. Kycklingen marineras i de roliga smakerna och steks eller grillas. Servera med en krämig jordnöt- och sweetchilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Kyckling med dipp

Ingredienser

4 portioner
500 g  kycklingfilé
3   kiwifrukter
1 dl  rapsolja
2   pressade vitlöksklyftor
1 msk  kinesisk soja
1 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
smör till stekning
1 dl  jordnötssmör
1 dl  sweet chilisås
1 tsk  konc kycklingfond
vatten

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner eller 8 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kiwisylt
Betyg 2.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kiwi- och persiljedrink
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med röda bär och kiwi
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kiwicarpaccio med rostad mandel och mynta
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Maräng med vaniljkräm och jordgubbar
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön energismoothie
Betyg 2.8 av 5.
682 personer har röstat
Under 15 min att tillaga