Kyckling Africana
Kyckling Africana har härliga smaker av curry och kokos. Du vänder kycklingfiléer i cornflakes och tillagar i ugnen. Servera gärna med ris, banan och russin. Det blir riktigt mumsigt.
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
2 dl cornflakes
2 msk smör eller margarin
salt och peppar
2 dl lätt crème fraiche
2 tsk curry
1 dl kokos
2 bananer
1 dl russin
2 dl djupfryst, tärnad mango
fullkornsris till servering
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria corn flakes.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfritt: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfria corn flakes.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfritt: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mild, fin smak, vilket förstås kan vara gott. Men jag tar gärna emot tips på lämpliga kryddor som kan få lite fart på den här rätten.
Lars
2009-07-25