Kyckling Africana har härliga smaker av curry och kokos. Du vänder kycklingfiléer i cornflakes och tillagar i ugnen. Servera gärna med ris, banan och russin. Det blir riktigt mumsigt.
Ingredienser
4 portioner
4
kycklingfiléer
2
dl
cornflakes
2
msk
smör eller margarin
salt och peppar
2
dl
lätt crème fraiche
2
tsk
curry
1
dl
kokos
2
bananer
1
dl
russin
2
dl
djupfryst, tärnad mango
fullkornsris till servering
För alla
Fri från ägg. Gör glutenfri: välj glutenfria corn flakes. Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfritt matfett. Gör mjölkproteinfritt: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
5
1 st
Kommentar
Lars
2009-07-25
Mild, fin smak, vilket förstås kan vara gott. Men jag tar gärna emot tips på lämpliga kryddor som kan få lite fart på den här rätten.
Kommentar
Lars
2009-07-25Mild, fin smak, vilket förstås kan vara gott. Men jag tar gärna emot tips på lämpliga kryddor som kan få lite fart på den här rätten.