Kryddiga spareribs i ugn

En härlig kötträtt. Marinera spareribs med soja och riven ingefära och ös sedan på en sås med smak av chili, balsamvinäger, honung, sambal oelek och tabasco. Tillaga dina spareribs i ugnen och servera sedan tillsammans med potatis och sallad.

Gör så här
05:00:00
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1869 KJ / 446 kCal
Fett28 g
Salt6.3 g
Kolhydrater12 g
Protein37 g
Kommentarer
6 stSka bli intressant att testa, - men hur penslar man kontinuerligt när Ribsen är i ugnen...?!
Per
Hej Per! Jo, man får öppna luckan under tiden för att kunna pensla kontinuerligt. Hoppas det smakar! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Tack
Fadi
Jättegoda spjäll, tyckte hela familjen!
Gunilla
Fantastiska spjäll !!
Lena
JÄTTEGODA! Kan varmt rekommenderas. Mycket god kryddblandning som passar utomordentligt till fläsk! Tips: Man kan likafullt ha torkad ingefära, men tricket är att låta köttet ligga länge i rumstemperatur både innan och i marinaden. När det kommer till såsen så är min rekommendation att dubbla satsen. Jag gjorde sås för två kg när jag hade ett kg spareribs och skulle inte ha velat ha mindre...
Emil
Lättlagat och jättegott- Jag gjorde potatisgratäng till. Det passade utmärkt.
Ann-kristin