Kryddig fruktsallad
Kryddig fruktsallad är en spännande variant på klassisk fruktsallad som bäst serveras med vaniljglass. Gör en lag på socker, kardemummakärnor, kanelstång, ingefära och stjärnanis och blanda med äpple, päron, apelsin, banan och russin. Mums!
Ingredienser
4 portioner
Lag
1 dl socker
1 dl vatten
1 tsk kardemummakärnor
1 kanelstång
1 bit ingefära (torkad)
2 stjärnanis eller anisfrön (2 stjärnanis motsvarar 1/2 tsk anisfrö)
Fruktsallad
1 äpple
1 päron
1 apelsin
1 banan
1/2 dl russin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mitt favoritreceptpå fruktsallad, som jag tagit ur ett ICA-blad för eoner sedan. Nu har vi flyttat och jag finner inte receptet, så jag är jätteglad att finna det här. Tack, för att ni lagt ut det.
Anita
2020-06-03Men å så roligt att du hittade till receptet här på ica.se :) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-06-04Jätte gott!!! Ger det lilla extra för att förhöja fruktsalladen till något alldeles extra. Skulle kunna tänka mig att det är gott med t.ex. bara äpplen också. MUMS
Ola
2004-01-09