Kanelstekta äppelklyftor med jordnötssmör

Superenkel och snabblagad efterrätt som görs av äpplen, havregryn och naturligtvis bästa äppelkryddan, kanel. Servera, något överraskande, med jordnötssmör det blir riktigt, riktigt gott.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2309 KJ / 552 kCal
Fett36 g
Salt0.4 g
Kolhydrater41 g
Protein12 g
Kommentarer
Jag håller med Emelie stek verkligen jag råkade jöra det det funkade men det blev ich aa jag hoppas ni fattar.
Johan
2022-11-15Jättegott! Stek inte äpplena för mjuka, då blir det geggigt. Har inte jättekoll på vad äpplen heter, i mitt tycke funkar krispiga och lite sura äpplen bäst.
Emelie
2022-09-21Jättegott men jag skippade honungen då jag tyckte de stekta äpplena gav tillräckligt med sötma. Adderade lite vaniljpulver också.
Anna
2022-01-17