Krispiga tacos med avokadosås
För en ny tacofavorit: Fyll tortillabröd med tacokryddad köttfärs, riven ost och söt majs. Stek bröden krispiga och gyllene i en panna och servera tillsammans med en krämig sås gjord på avokado, gräddfil och syrlig lime.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2022
Ingredienser
4 portioner
Avokadosås
1 mogen avokado
1 dl gräddfil
1 msk färskpressad limejuice
1/2 tsk salt
Färs
1 förp majskorn (à 340 g)
500 g nöt- eller blandfärs
olja (till stekning)
1 förp taco kryddmix (à 28 g)
1/2 dl vatten
8 små tortillabröd
2 dl riven ost
smör (till stekning)
färsk koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Skulle haft större bröd, eller fler! :-)
Angelica
2024-08-23Jättegott! Vi bytte dock ut färsen mot pulled pork vilket nog gjorde det lättare att vända dem 😊
Johanna
2023-09-23Jättegott! Lite svåra att vända till en början men sen gick kanon!
Ida
2023-03-11