Krispiga snittar med friterat rispapper, avokado och rom
Prova dessa lyxiga och supergoda snittar med rom, avokado, friterad spenat och lime-crème fraiche på friterat rispapper! Perfekt som förrätt eller plock före maten vid ett festligt tillfälle som nyårsafton.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018
Ingredienser
8 portioner
neutral olja till fritering
4 rispapper
salt
ca 20 färska spenatblad
2 avokador
1 tsk färskpressad limejuice
80 g forell- eller löjrom
2 msk svarta sesamfrön
1/2 dl finskuren gräslök
Lime-crème fraiche
2 dl crème fraiche
1 tsk finrivet limeskal
1 tsk färskpressad limejuice
1 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi973 KJ / 232 kCal
Fett21 g
Salt1 g
Kolhydrater6 g
Protein4 g
Kommentarer
Jag vill skriva ut receptet Hur gör man?
Jan
2022-12-28Hej Jan! Gå in på receptet på ica.se och sedan klicka på den svagt rosa, runda knappen med tre prickar bredvid gilla-knappen, så får du upp alternativet för att skriva ut receptet. Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-12-29Supergott men blir mjuka väldigt fort så är snabbt
Stina
2022-01-28Ett lyxigt tilltugg.
Reine
2021-12-23