Krämig räksallad

En räksallad slår aldrig fel. I detta recept blandas räkorna med dill, gräslök och dijonsenap och tillsammans med både crème fraiche och majonnäs blir den härligt krämig. En klick pepparrot sätter pricken över i:et och den härliga röran är färdig att avnjutas.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1069 KJ / 255 kCal
Fett24 g
Salt1.4 g
Kolhydrater1 g
Protein10 g
Kommentarer
21 stKan man göra denna dagen innan?
Ulf
Hej Ulf! det går utmärkt att göra den dagen innan. Förvara den i kylen. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Jätte god. Verkligensuper god
Britt-marie
Riktigt gott, hade i hälften pepparrot och tyckte det räckte
Victor
Gott på parisare åxå.
Bo
Gottigottgott !
Lena
Denna är underbar 🤩
Janet
Sååå himla gott! Räksallad topp 10. Ingela.
Ingela
Har en fråga kan man göra den dagen innan
Birgitta
Mums !
Bo
Gudomligt gott 😀! Ett par förslag att ytterligare höja smakupplevelsen dock. Tillsätt två kluvna hårdkokta ägg och fyra stora skivor citron. Och varför inte servera salladen med hela räkor?
Lennart