Krämig lövbiff med bellaverde och pasta

En snabblagad och fantastiskt god pastarätt full av underbara smaker och texturer. Lövbiffen steks och får puttra i crème fraiche och krossad grönpeppar tills såsen är perfekt krämig och mustig. Servera med lättkokt färgsprakande bellaverde och al dente pasta. Garnera med den krispiga, snabbpicklade rödlöken och ät er mätta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2017

Ingredienser
2 portioner
2 port pasta (gärna penne rigate)
200 g bellaverde broccoli
1/2 rödlök
1 tsk vinäger
salt och peppar
ca 300 g lövbiff
1 tsk olja
2 tsk grön- eller rosépeppar
1 dl crème fraiche
1/2 dl mjölk
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen och mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Tips
Prova gärna med färsk pasta, koka då pastan och bellaverden under tiden lövbiffen sjuder så den är perfekt al dente till servering.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2816 KJ / 673 kCal
Fett26 g
Salt2 g
Kolhydrater60 g
Protein46 g
Kommentar
Supergott och lättlagat och blev genast en favorit bland mina recept.
Tobias
2017-02-06