Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Krämig julsill med löjrom

Att förgylla julbordet blir inte mycket smidigare än såhär! Du blandar snabbt ihop crème fraiche med lyxig löjrom och låter den goda sillen svepas in i röran. Svindlande gott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt sillen rinna av. Skär den på snedden i ca 2 cm breda bitar.
  2. Blanda crème fraiche med löjrom och sillen. Garnera med dill. Servera sillen med knäckebröd.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pkt inläggningssill på minuten (à 420 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 50 g löjrom
  • hackad dill
Lägg till i inköpslistan