Mastig köttgryta med roliga smaker av kaffe, chili och bacon. Din köttgryta à la Sioux kommer bli hela familjens favorit och smakar som bäst tillsammans med en krispig sallad och bröd att doppa.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
I övrigt är rätten fri från ägg, laktos, mjölkprotein och gluten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Carola
2022-06-07Jättegott och betydligt smakrikare efter några justeringar; jag bytte ut chilipeppar mot lite lagom av chilipulver, anchochili, vanliga chiliflakes, sambal oelek och chipotlepasta. Hade bara en kvarts köttbuljongtärning men fyllde på med kantarellfond. Gjorde dagen innan och lät stå till sug under natten. Succé härhemma!
Katarina
2019-04-03Jag stekte köttet i samban och tillsatte även 2 dl rött vin.
Camilla
2006-02-12Prova att använda er av fransyska istället för grytbitar. Häll gärna bort fettet från baconet innan ni sätter det i grytan, det gör att de rätta smakerna kommer fram bättre.