Köttfärspizza med paprika och majs
En imponerande och matig köttfärspizza som sannolikt kommer bli familjens nya favorit! Stek färsen och smaksätt den med tacokrydda innan du fördelar den över pizzadegen. Lägg på paprika, majs, tomater, ost och grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Servera med fräsch sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2014
Ingredienser
4 portioner
1 förp pizzakit (à 600 g)
500 g nötfärs
1 msk olja
40 g tacokrydda
1/2 dl vatten
tomatsås (från pizzakittet)
1 röd paprika
2 tomater
340 g majskorn
1 1/2 dl riven ost
1/2 romansallad
1/2 gurka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2832 KJ / 675 kCal
Fett24.3 g
Salt0.4 g
Kolhydrater69.3 g
Protein41.3 g
Kommentar
Tacos på en plats och man slipper tappa fyllningen. Mättande pizza med mycket grönsaker!
Monica
2022-01-03