Körsbärscheesecake
Tänk dig en cheesecake med krispig botten av smulade digestivekex, en krämig smet av färskost och grädde och ett sött lager av körsbärsmarmelad. Allt det goda finner du i den här körsbärscheesecaken. Testa, du kommer inte att bli besviken!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008
Ingredienser
6 portioner
175 g digestivekex (ca 12 stycken)
100 g mjukt smör
400 g färskost
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk färskpressad citronjuice
3 dl vispgrädde
1 - 1 1/2 burkar körsbärsmarmelad (à 284 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God vegansk
Jessica
2022-08-16Goda smaker, värdelös konsistens.
Cecilia
2019-09-07Ni glömde nämna att detta är Nigella Lawsons recept, förutom att hon använder inlagda el färska körsbär, inte en billig, smaklös marmelad...
Lindha
2019-05-04