Körsbärscheesecake

Tänk dig en cheesecake med krispig botten av smulade digestivekex, en krämig smet av färskost och grädde och ett sött lager av körsbärsmarmelad. Allt det goda finner du i den här körsbärscheesecaken. Testa, du kommer inte att bli besviken!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Gör så här
03:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stGod vegansk
Jessica
Goda smaker, värdelös konsistens.
Cecilia
Ni glömde nämna att detta är Nigella Lawsons recept, förutom att hon använder inlagda el färska körsbär, inte en billig, smaklös marmelad...
Lindha
Mycket god och lättlagad!
Marika
underbar cheesecake. man måste dock vispa grädden väldigt hårt och vänd försiktigt ihop blandningen. Då blir den fast och fin!!
Jannica
Det borde väl vara någon sorts stabilisator i ? I de andra cheescakerecepten är det gelatin,kan det vara det som fattas här? Min blev också kaksmulor med grädde och sylt.
Maria
Min cheesecake blev också lös! Som att äta grädde med kaksmulor och sylt. Tänkte att de skrivit fel och menade att den skulle stå i frysen, men då blev den stenhård. Men jag ser att receptet här är annorlunda än i Buffé, där stod det lättvispad grädde.
Maria
Min blev helt lös, jag fattade inte vad jag gjorde för fel? Ska man vispa grädden hård eller, fast det stod lättvispad? Har provat och haft den i frysen också, men det funkade inte heller. Kan någon ge råd?
Maria
Jättegod! Använde björnbärsmarmelad istället, fungerade utmärkt.
Maria
Det var en lättlagad cheesecake. Mycket omtyckt och super god! Jag använde "fyra frukter marmelad" det blev kanongott. Mina väninnor vill också ha receptet:).
Ann-margreth