Koreanska spjäll

Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Koreanska spjäll

Fantastiskt möra och välsmakande revbensspjäll med smaker av ingefära, sesamolja och chipotlepaste. Pensla på marinaden då och då på de koreanska spjällen för att få med alla smakerna. Tillsätt honung i marinaden för extra sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Koreanska spjäll

Ingredienser

8 portioner
1 msk sesamolja
1 msk färskriven ingefära
2 msk japansk soja
1 msk asiatisk fisksås
2 tsk chipotlepaste eller sambal oelek
1 kg tjocka revbensspjäll

Gör så här

02:00:00
00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Man ska inte förkoka revbenen?

    Alexander

Näringsvärde per portion

Energi2480 KJ / 590 kCal
Fett46 g

Testa liknande recept

  • Koreanska revbensspjäll
    Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddiga sesamspjäll
    Betyg 3.1 av 5.189 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sej med chipotleglaze
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chipotle- och muscovadoglaze
    Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillade revben
    Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad