Jordnötskakor med tosca

Har du letat efter en jordnötskaka med perfekt balans mellan salt och sött? Då kan du sluta leta nu! Jordnötskakorna med salt tosca och krispiga jordnötter är en härligt söt och karamellig småkaka som toppas med en salt och nötig toscasmet.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2021

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
25 stMycket goda. Enkla och snabba att baka Minst 0,5 dl mer vetemjöl behövs- de flyter ändå ut. Jag gjorde 3 längder. Lagom med tosca. Kommer att göra dessa fler ggr. Men kommer jag ihåg att öka mjölkmängden nästa gång???🥴
Eva
Goda! Jag tycker mängden toscasmet var bra.
Majvor
Supergoda kakor. Då vi har en vegan i familjen så bytte jag ut smör o grädde mot växtbaserat, fungerade precis lika bra. Mina flöt också ut över plåten som nån skrev, men lätt att skrapa ihop från sidorna med t ex degskrapa. Går åt galet fort, men jag förvarar i kylen
Susanne
Jättegoda kakor men man kan nöja sig med hälften så mycket toscasmet. Det blev på tok för mycket.
Linda
Jättebra goda
Anne-christin
Det blev mycket fyllning. Jag gjorde tre längder istället för två som det står i receptet men det blev ändå över.
Linda
Mycket goda. Jag tog lite flingsalt på när de kom ut från ugnen.
Linda
Min tosca blev helt smulig, och flöt inte ut alls... följde receptet. Vad gick fel?
Gabriella
Gott o enkelt
Maria
Jättegoda, bytte ut jordnötterna mot hasselnötter. Man kan säkert testa med valnötter också
Anne-sofie