En riktigt kladdig och god kolakladdkaka toppad med färskostfrosting, kolasås och nötter eller bär. Att baka kladdkakan med brunt farinsocker gör den sådär härligt karamellig.
Kontrollera noga innehållet i kolasåsen. Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg. Gör laktosfri: Välj laktosfria produkter av smör, cream cheese, grädde och gör denna kolasås laktosfri.
Gör så här
00:30:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
5 st
Kommentarer
Blandade i tinade frysta hallon och ca 1/2 dl florsocker i toppingen. Det blev väldigt gott
Sara
2025-05-10
Ni som testat denna - tror ni att det är lika gott med bara vispad grädde och bär till - istället för frosting?
Lena
2025-04-02
När tar man bort bakplåtspappret och ska man försöka få över kakan på ett annat fat, innan man sätter in den i kylen?
Kommentarer
Blandade i tinade frysta hallon och ca 1/2 dl florsocker i toppingen. Det blev väldigt gott
Sara
2025-05-10Ni som testat denna - tror ni att det är lika gott med bara vispad grädde och bär till - istället för frosting?
Lena
2025-04-02När tar man bort bakplåtspappret och ska man försöka få över kakan på ett annat fat, innan man sätter in den i kylen?
Frida elin
2025-02-07