Pannkakor med kokos och banan känns nytt och är lite nyttigare än pannkakor med sylt och grädde. Ännu nyttigare blir pannkakorna om en del av mjölmängden byts ut till grahamsmjöl eller fint rågmjöl.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd mjölk och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken till mjölkfritt ris-, havre- eller sojaalternativ och använd mjölkfritt matfett.
Näringsberäkning per pannkaka är beräknad på 10 pannkakor/sats.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Christina
2022-04-04Ingen höjdare/Lotta
Sebastian
2018-12-01Hej ICA! Ni verkar ha glömt att skriva vad man ska göra med strösockret i detta recept, misstänker att det ska blandas ner i smeten i något steg. Blev goda pannkakor.
Redaktionen ICAse
2018-12-27Hej Sebastian! Det har du rätt i, nu har vi kompletterat med att sockret ska i med saltet. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-05-31Hej Jenny! Vi har inte provat att frysa pannkakorna, men det borde inte vara något problem Tips är att packa dem en och en i plastfolie eller bakplåtspapper så de inte klibbar ihop. Hälsningar Michelle