Kokospannkakor med banan
Pannkakor med kokos och banan känns nytt och är lite nyttigare än pannkakor med sylt och grädde. Ännu nyttigare blir pannkakorna om en del av mjölmängden byts ut till grahamsmjöl eller fint rågmjöl.
Ingredienser
10 st stora
1 dl riven kokos
1 1/4 dl vetemjöl
1 1/4 dl finmalet grahamsmjöl
6 dl mjölk
3 ägg
1/2 tsk salt
3 msk smör eller margarin
1/2 dl strösocker
Till servering
banan
vaniljkvarg
ev mynta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkning per pannkaka är beräknad på 10 pannkakor/sats.
Energi730 KJ / 175 kCal
Fett8.4 g
Kolhydrater18.2 g
Protein6 g
Kommentarer
Ingen höjdare/Lotta
Christina
2022-04-04Hej ICA! Ni verkar ha glömt att skriva vad man ska göra med strösockret i detta recept, misstänker att det ska blandas ner i smeten i något steg. Blev goda pannkakor.
Sebastian
2018-12-01Hej Sebastian! Det har du rätt i, nu har vi kompletterat med att sockret ska i med saltet. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-12-27Hej Jenny! Vi har inte provat att frysa pannkakorna, men det borde inte vara något problem Tips är att packa dem en och en i plastfolie eller bakplåtspapper så de inte klibbar ihop. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-05-31