Chokladbiskvi är mångas favorit i konditoridisken. Ändå är det få som provat att baka egna chokladbiskvier. Testa den här chokladdoppade klassikern med mjuk chokladsmörkräm och seg mandelbotten, som dessutom är naturligt glutenfri.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Kontrollera innehållet i chokladen.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin. Kontrollera innehållet i chokladen.
Recept och bild i samarbete med Valio.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man ha mandelmassa till botten
Lena
2022-12-26Hej Lena! Ja, det går bra att göra bottnarna med mandelmassa, följ gärna det här receptet https://www.ica.se/recept/biskvier-536812/. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-12-27Om du är fattig student som jag och saknar matberedare så funkar hammare perfekt
Felicia
2022-11-28Underbara! Alla som har smakat dem längtar efter att bli bjudna på dem igen! Jag blandar också en msk cocoa i fyllningen som gör att chokladsmaken blir kraftigare… mums! Tack för alla goda recept. Vh/Gloria
Gloria
2022-06-26