Klassiska biskvier

Chokladbiskvi är mångas favorit i konditoridisken. Ändå är det få som provat att baka egna chokladbiskvier. Testa den här chokladdoppade klassikern med mjuk chokladsmörkräm och seg mandelbotten, som dessutom är naturligt glutenfri.
Receptet uppdaterat maj 2024

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1415 KJ / 338 kCal
Fett23 g
Salt0.19 g
Kolhydrater30 g
Protein4 g
Kommentarer
27 stJag gjorde 18 stycken i sf 10 - dom blev perfekta!
Lena
Har gjort dessa idag. Botten blev hård och krispig istället för mjuk. Jag gjorde med mandelmjöl och ska testa med mald mandel nästa gång.
Eva-lotta
Blir det samma resultat om man använder mandelmjöl istället för mixa mandlar?
Ebba
Hej Ebba! Vi har precis provbakat med mandelmjöl och det gick fint! Så bra att vi lägger till det i receptet också! :) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket