Denna räkmacka med ägg och majonnäs smakar precis som en klassisk räkmacka ska göra! Den hemmagjorda majonnäsen blir härligt len och är enkel att vispa ihop. Ett krispigt salladsblad, citron och dill sätter smakerna på plats.
Gör äggfri: Uteslut de hårdkokta äggen. Välj äggfri majonnäs.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Toppen enkelt
Håkan
2022-12-22Tänk hur förvånad jag blev när räkmackor som min man köpte på ICA Maxi i Västra Hamnen var på grovt, mörkt bröd bakad med sirap! Alldrig har jag varit om det innan. Den lite söta smaken i brödet gifte sig inte med räkor, ägg, citron osv. Nej, det smakade på inte gott.
Jolanta
2022-09-30En mycket god variant! Dock är det svårt att lära mig ordningen på "påläggen" En av de bästa varianterna jag smakat.
Patrik
2022-01-01