Smörrebröd med ägg, räkor och krasse

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Smörrebröd med ägg, räkor och krasse

Smörrebröd med ägg, räkor och krasse är små, luxuösa och delikata snittar med en oklanderlig och lyxig smak. Perfekt att servera på drinkpartyt eller varför inte som förrätt.

Smörrebröd med ägg, räkor och krasse

Ingredienser

10 smörrebröd
1   gelatinblad
2   ägg
2   askar krasse
2 dl  räkor
2 dl  crème fraiche
salt och peppar
1   citron
10   skivor mörkt bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Räktoast med cream-cheese
Betyg 4.1 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Juligt smörrebröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Avokadoterrine med skaldjurssallad och tomatvinägrett
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Toast skagen
Betyg 4.6 av 5.
61 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mousse på jordärtskocka med havssallad
Betyg 3.4 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räktartar med brödchips, dillolja och räkmajonnäs
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga