Smörrebröd med ägg, räkor och krasse
![Smörrebröd med ägg, räkor och krasse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17816/cf_259/smorrebrod_med_agg__rakor_och_krasse.jpg)
Smörrebröd med ägg, räkor och krasse är små, luxuösa och delikata snittar med en oklanderlig och lyxig smak. Perfekt att servera på drinkpartyt eller varför inte som förrätt.
![Smörrebröd med ägg, räkor och krasse](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17816/cf_259/smorrebrod_med_agg__rakor_och_krasse.jpg)
Ingredienser
10 smörrebröd
1 gelatinblad
2 ägg
2 askar krasse
2 dl räkor
2 dl crème fraiche
salt och peppar
1 citron
10 skivor mörkt bröd
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer