Klassisk korvkaka

Korvkaka är en klassiker som hållit länge och med sin stora matighet och de söta smakerna förstår man varför. Korvkakan smaksätter du med bland annat sirap, mejram och russin vilket ger den bastanta rätten ett fint lyft.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1997

Gör så här
00:30:00
00:45:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stJag fungerar på att veganisera den här rätten. Skulle man kunna använda något slags bönor för att få leverns gryniga konsistens?
Lars erik
Kan man använda köttfärs istället?
Maria
Hej Maria! Vi har inte provlagat detta recept med nötfärs och har tyvärr svårt att svara på hur det skulle bli. Kan tipsa om detta recept på köttfärslimpa om du vill laga det: https://www.ica.se/recept/kottfarslimpa-i-ugn-724474/ Hälsningar Lisa
ICA-köket
Det står inte hur levern förbereds. Ska sen mixas i matberedare? Malas? Mvh Birgitta
Birgitta