Kiwisylt

Fruktig och frisk sylt av kiwifrukter. En perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Servera din kiwisylt varm som sås och det blir ett bra tillbehör till vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002

Fruktig och frisk sylt av kiwifrukter. En perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Servera din kiwisylt varm som sås och det blir ett bra tillbehör till vaniljglass.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002
Kommentarer
3 stVäldigt god med mycket kiwismak, jag tog dock mindre syltsocker, cirka hälften faktiskt!
Helena
Varför så vansinnigt mycket socker?
Marie
Hej Marie! För konserverings skull har vi dessa mängder på socker. Men du kan såklart prova med mindre om du vill. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Mycket bra sylt som blev mer marmelad-liknande. Mina barn åt den med förtjusning varm som sås på vaniljglass.
Ann