Kiwisylt

Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Kiwisylt

Fruktig och frisk sylt av kiwifrukter. En perfekt balans mellan sötma och syrlighet. Servera din kiwisylt varm som sås och det blir ett bra tillbehör till vaniljglass.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002

Kiwisylt

Ingredienser

1 sats
1 kg kiwifrukter (1 kg motsvarar ca 10-12 st)
1 kg syltsocker

Gör så här

Bra att veta om att koka sylt.
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Väldigt god med mycket kiwismak, jag tog dock mindre syltsocker, cirka hälften faktiskt!

    Helena

  • Varför så vansinnigt mycket socker?

    Marie

    Hej Marie! För konserverings skull har vi dessa mängder på socker. Men du kan såklart prova med mindre om du vill. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Mycket bra sylt som blev mer marmelad-liknande. Mina barn åt den med förtjusning varm som sås på vaniljglass.

    Ann

Testa liknande recept

  • Kiwi- och persiljedrink
    Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärssylt med gin
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Toast med röda bär och kiwi
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lyxig fruktsallad med vit chokladsås
    Betyg 3.7 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grundrecept sylt
    Betyg 3.8 av 5.91 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad