Kiwisorbet är en magnifik sorbet som kan serveras som aptitretare till en flerrättersmiddags, förrätt eller efterrätt. Garnera med ett par skivor kiwi och ett rån.
Ingredienser
4 portioner
2 1/2
dl
vatten
2
dl
socker
4
kiwi
saft av 1
citron
Garnering
1
kiwi
chokladrån (eller citronrån)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
21
4 st
Kommentarer
Sofie
2020-02-06
Fantastiskt god o med en härlig friskhet
Malin
2014-02-08
Älskar verkligen kiwisorbet. Man tror inte att den ska smaka så mycket, men det gör den! Syrlig och frisk, passar som efterätt till i princip allt. Jag skulle ha skippat rånen, lyxigare att krossa hemmagjorda havreflarn över. Kanske lite hyvlad 60-70% choklad också!
Magnus
2004-05-18
Ooja, vilken bra ide! Satt och sökte lite bra kombinationer! Ska prova detta, men var hittar man de andra recepten ? verkar som ett av matens sju underverk må jag säga..
Kommentarer
Sofie
2020-02-06Fantastiskt god o med en härlig friskhet
Malin
2014-02-08Älskar verkligen kiwisorbet. Man tror inte att den ska smaka så mycket, men det gör den! Syrlig och frisk, passar som efterätt till i princip allt. Jag skulle ha skippat rånen, lyxigare att krossa hemmagjorda havreflarn över. Kanske lite hyvlad 60-70% choklad också!
Magnus
2004-05-18Ooja, vilken bra ide! Satt och sökte lite bra kombinationer! Ska prova detta, men var hittar man de andra recepten ? verkar som ett av matens sju underverk må jag säga..