Apelsinzabaionegratinerad frukt
Om du vill bjuda på en ordentlig och njutbar efterrätt som dina gäster nog inte har smakat förut så ska du göra apelsinzabaionegratinerad frukt. Desserten har söta och lite starka smaker, bland annat av apelsinlikören Cointreau.
Ingredienser
4 portioner
1 apelsin
1/2 ananas
2 kiwi
1 banan
Zabaione
saft av 1 apelsin
4 äggulor
1 dl socker
2 msk Cointreau (eller Grand Marnier)
Gör så här
Receptet är avsett för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ja, det var fest! Underbar avslutning på en god fiskmiddag och inte alls svårt att göra. Pröva!
Maud
2006-02-12Fantastiskt gott! Jag förenklade receptet genom att ta ananas på burk och i större mängd istället för apelsin (så mycket att skära...).
Kristina
2005-01-31