Kerstins potatissallad

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Kerstins potatissallad

Denna härliga potatissallad svänger du snabbt ihop. Koka och skiva varm potatis som du lägger i en skål ihop med krispig rödlök, oliver, salt fetaost och persilja före du häller över en ljuvlig vitlöksdressing och serverar med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Kerstins potatissallad

Ingredienser

4 portioner
8 - 10 potatisar (10 potatisar motsvarar ca 800 g)
150 g fetaost
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
2 msk äppelcidervinäger
1 vitlöksklyfta
1 krm svartpeppar
2 krm salt
2 msk raps- eller solrosolja
1 rödlök
18 - 20 svarta oliver
1 knippa persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Kan verkligen rekomenderas. Använde ljus balsamvinäger och olivolja det blev jättegott.

Marianne

2004-10-28

Bland det godaste man kan äta till all slags kött men rekomenderas starkt till nötkött.Vi har testat att tillsätta mkt rödlök och frysta färska örter och vad kan man säga ? perfekt blev det iallafall!

Andreas

2002-07-20

Testa liknande recept

Ljummen pastasallad med fetaost och grillad kyckling
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Shopska sallad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad mozzarella med tomatsallad
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad fetaost med rostad potatis
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Feta- och olivsås
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sallad med bacon, avokado och hasselnötsdressing
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga