Kerstins potatissallad

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Kerstins potatissallad

Denna härliga potatissallad svänger du snabbt ihop. Koka och skiva varm potatis som du lägger i en skål ihop med krispig rödlök, oliver, salt fetaost och persilja före du häller över en ljuvlig vitlöksdressing och serverar med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Kerstins potatissallad

Ingredienser

4 portioner
8 - 10   potatisar (10 potatisar motsvarar ca 800 g)
150 g  fetaost
1   grönsaksbuljongtärning
1 dl  vatten
2 msk  äppelcidervinäger
1   vitlöksklyfta
1 krm  svartpeppar
2 krm  salt
2 msk  raps- eller solrosolja
1   rödlök
18 - 20   svarta oliver
1   knippa persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Kan verkligen rekomenderas. Använde ljus balsamvinäger och olivolja det blev jättegott.

Marianne

2004-10-28

Bland det godaste man kan äta till all slags kött men rekomenderas starkt till nötkött.Vi har testat att tillsätta mkt rödlök och frysta färska örter och vad kan man säga ? perfekt blev det iallafall!

Andreas

2002-07-20

Testa liknande recept

Grillad mozzarella med tomatsallad
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad fetaost med rostad potatis
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Grillade snittar
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grekiska grönsakspaket
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sallad med bacon, avokado och hasselnötsdressing
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga