Kerstins potatissallad

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Kerstins potatissallad

Denna härliga potatissallad svänger du snabbt ihop. Koka och skiva varm potatis som du lägger i en skål ihop med krispig rödlök, oliver, salt fetaost och persilja före du häller över en ljuvlig vitlöksdressing och serverar med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Kerstins potatissallad

Ingredienser

4 portioner
8 - 10   potatisar (10 potatisar motsvarar ca 800 g)
150 g  fetaost
1   grönsaksbuljongtärning
1 dl  vatten
2 msk  äppelcidervinäger
1   vitlöksklyfta
1 krm  svartpeppar
2 krm  salt
2 msk  raps- eller solrosolja
1   rödlök
18 - 20   svarta oliver
1   knippa persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Kan verkligen rekomenderas. Använde ljus balsamvinäger och olivolja det blev jättegott.

Marianne

2004-10-28

Bland det godaste man kan äta till all slags kött men rekomenderas starkt till nötkött.Vi har testat att tillsätta mkt rödlök och frysta färska örter och vad kan man säga ? perfekt blev det iallafall!

Andreas

2002-07-20

Testa liknande recept

Grillad mozzarella med tomatsallad
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad fetaost med rostad potatis
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Grillad sallad med bacon, avokado och hasselnötsdressing
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad torskrygg med saffransdoftande fänkål
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fetafyllda squashskivor
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga