Kerstins potatissallad

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kerstins potatissallad

Denna härliga potatissallad svänger du snabbt ihop. Koka och skiva varm potatis som du lägger i en skål ihop med krispig rödlök, oliver, salt fetaost och persilja före du häller över en ljuvlig vitlöksdressing och serverar med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
8 - 10 potatisar (10 potatisar motsvarar ca 800 g)
150 g fetaost
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
2 msk äppelcidervinäger
1 vitlöksklyfta
1 krm svartpeppar
2 krm salt
2 msk raps- eller solrosolja
1 rödlök
18 - 20 svarta oliver
1 knippa persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Kan verkligen rekomenderas. Använde ljus balsamvinäger och olivolja det blev jättegott.

    Marianne

  • Bland det godaste man kan äta till all slags kött men rekomenderas starkt till nötkött.Vi har testat att tillsätta mkt rödlök och frysta färska örter och vad kan man säga ? perfekt blev det iallafall!

    Andreas

Testa liknande recept

  • Shopska sallad
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad mozzarella med tomatsallad
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakad fetaost med rostad potatis
    Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Feta- och olivsås
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad