Kerstins potatissallad

Denna härliga potatissallad svänger du snabbt ihop. Koka och skiva varm potatis som du lägger i en skål ihop med krispig rödlök, oliver, salt fetaost och persilja före du häller över en ljuvlig vitlöksdressing och serverar med bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Ingredienser
4 portioner
8 - 10 potatisar (10 potatisar motsvarar ca 800 g)
150 g fetaost
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
2 msk äppelcidervinäger
1 vitlöksklyfta
1 krm svartpeppar
2 krm salt
2 msk raps- eller solrosolja
1 rödlök
18 - 20 svarta oliver
1 knippa persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
2 stKan verkligen rekomenderas. Använde ljus balsamvinäger och olivolja det blev jättegott.
Marianne
Bland det godaste man kan äta till all slags kött men rekomenderas starkt till nötkött.Vi har testat att tillsätta mkt rödlök och frysta färska örter och vad kan man säga ? perfekt blev det iallafall!
Andreas