Kerstins potatissallad

Denna härliga potatissallad svänger du snabbt ihop. Koka och skiva varm potatis som du lägger i en skål ihop med krispig rödlök, oliver, salt fetaost och persilja före du häller över en ljuvlig vitlöksdressing och serverar med bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Ingredienser
4 portioner
8 - 10 potatisar (10 potatisar motsvarar ca 800 g)
150 g fetaost
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
2 msk äppelcidervinäger
1 vitlöksklyfta
1 krm svartpeppar
2 krm salt
2 msk raps- eller solrosolja
1 rödlök
18 - 20 svarta oliver
1 knippa persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
1 stBland det godaste man kan äta till all slags kött men rekomenderas starkt till nötkött.Vi har testat att tillsätta mkt rödlök och frysta färska örter och vad kan man säga ? perfekt blev det iallafall!
Andreas