Kebabitos - friterade kebabrullar

Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Kebabitos - friterade kebabrullar

Kebabitos - friterade kebabrullar, hur gott låter inte det? Fyll kebabrullebröd med kycklingkebab. Toppa de krispigt friterade rullarna med både het och mild kebabsås. Servera med en fräsch tomat- och persiljesallad. En riktig mumsig plockrätt!

Kebabitos - friterade kebabrullar

Ingredienser

12 rullar
1/2 - 1   rödlök
1   kruka persilja
2 - 3   tomater
2   förp kycklingkebab (à 275 g)
2   förp små kebabrullebröd (à 320 g)
ca 300 g  riven mozzarella (300 g motsvarar ca 6 dl ost)
frityrolja

Till servering

kebabsås (gärna både het och mild)
limeklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i kebaben, brödet och såserna.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mozzarella och såser.
Gör mjölkproteinfri: byt mozzarella och såser mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gyrosrulle med pommes frites
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dirty fries med vegokebab
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabrulle
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabtallrik
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga