Kebabgryta med grädde och dijonsenap

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
1
Kebabgryta med grädde och dijonsenap

En enkel, snabb och krämig kebabgryta. Grytan smaksätts med dijonsenap och timjan. Grädde tillför krämigheten, syra och sötma från körsbärstomater och cornichons, låt smakerna koka ihop några minuter och servera med nykokt fluffigt ris.

Kebabgryta med grädde och dijonsenap

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
1 msk olja
1 förp klassisk kebab (à 275 g)
3 msk tomatpuré
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
1 tsk torkad timjan
1 dl cornichons
salt
peppar

Till servering

gräddfil
sallad
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

superenkel och god vardagsrätt!

Selma

2024-10-25

Testa liknande recept

Kebabrulle
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gyrosrulle med pommes frites
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dirty fries med vegokebab
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabitos - friterade kebabrullar
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga