Kebabgryta med grädde och dijonsenap

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kebabgryta med grädde och dijonsenap

En enkel, snabb och krämig kebabgryta. Grytan smaksätts med dijonsenap och timjan. Grädde tillför krämigheten, syra och sötma från körsbärstomater och cornichons, låt smakerna koka ihop några minuter och servera med nykokt fluffigt ris.

Kebabgryta med grädde och dijonsenap

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
1 msk olja
1 förp klassisk kebab (à 275 g)
3 msk tomatpuré
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
1 tsk torkad timjan
1 dl cornichons
salt
peppar

Till servering

gräddfil
sallad
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

superenkel och god vardagsrätt!

Selma

2024-10-25

Testa liknande recept

Kebabrulle
Betyg 4.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gyrosrulle med pommes frites
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dirty fries med vegokebab
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabitos - friterade kebabrullar
Betyg 4.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad