Kasslergratäng med mango och ingefära

Utmärkt kasslergratäng med mango och ingefära. Angenäma smaker av salt och lite sött ger rätten sin alldeles egna smak. Servera med pressad potatis och en grön sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stJättegod maträtt för mig som tycker om sött i mat. Kombinationen rödlök, ingefära och mango passade perfekt till den saltare kasslern. Den angivna ugnstiden är alldeles för kort. Det tog mellan 20-25 minuter för att gratängen skulle få fin färg.
Sylwia
Super gott. Jag stekte löken mjuk så löksmaken inte skulle ta överhanden.
Maria
Beställde via nätet. Fick kassler som var så fylld av fett plus färsk mango som var omogen.
Märit
Hej Märit! Du kan alltid reklamera felaktiga varor! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Håller med, behövs mer ingefära för att den ska märkas av. Men i övrigt blev det väldigt gott tyckte hela familjen! Tog färskpasta till i stället för potatis.
Anna-lena
Jag älskar ingefära men jag tycker inte det kom till sin rätt här. Hade nog hellre gjort utan. Sen tyckte jag att det blev lite vattnigt av all den frysta mangon på. Min dotter 5 år tyckte INTE om det...
Susanna