Ett snabblagat och matigt recept på kassler med varm potatissallad. Du använder bland annat potatis, tomat, linser, vinäger, senap och kassler. Enkelt och smakrikt!
Ingredienser
4 portioner
600
g
potatis
1/2
rödlök
2
tomater
1
paket färdigkokta linser (röda eller gröna, à 380 g)
1/2
dl
olivolja
2
msk
vitvinsvinäger
1
msk
skånsk senap
2
msk
persilja (fryst, hackad)
1/2
tsk
salt
2
krm
nymalen svartpeppar
500
g
kassler
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
9
3 st
Kommentarer
Annika
2009-09-07
En supergod potatissallad. Nästa gång ska vi prova med kokt ägg och avokado i den också.
Josefin
2009-08-23
Gott, men ska inte koka potatisen så länge nästa gång. Blev lite mosigt när vi blandade ihop salladen.
Kommentarer
Annika
2009-09-07En supergod potatissallad. Nästa gång ska vi prova med kokt ägg och avokado i den också.
Josefin
2009-08-23Gott, men ska inte koka potatisen så länge nästa gång. Blev lite mosigt när vi blandade ihop salladen.
Andrey
2009-08-22kassler kan ersättas med annat rökt kött