Kassler med varm potatissallad
Ett snabblagat och matigt recept på kassler med varm potatissallad. Du använder bland annat potatis, tomat, linser, vinäger, senap och kassler. Enkelt och smakrikt!
Ingredienser
4 portioner
600 g potatis
1/2 rödlök
2 tomater
1 paket färdigkokta linser (röda eller gröna, à 380 g)
1/2 dl olivolja
2 msk vitvinsvinäger
1 msk skånsk senap
2 msk persilja (fryst, hackad)
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
500 g kassler
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En supergod potatissallad. Nästa gång ska vi prova med kokt ägg och avokado i den också.
Annika
2009-09-07Gott, men ska inte koka potatisen så länge nästa gång. Blev lite mosigt när vi blandade ihop salladen.
Josefin
2009-08-23kassler kan ersättas med annat rökt kött
Andrey
2009-08-22