Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost

Lite vardagslyx får du genom att fräsa kassler tillsammans med spenat, päron och bladspenat och sedan smula lite ädelost ovanpå! Servera kasslern tillsammans med kokt potatis och en knäckebrödssmörgås till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost

Ingredienser

4 portioner
500 g kassler
2 päron
olja att steka i
1 påse bladspenat (à 150 g)
salt
peppar
ca 100 g ädelost

Till servering

kokt potatis
knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Kanongott! Blev verkligen glatt överraskad över hur god kombination det var! Att det sedan tog endast ca 10 min att göra iordning var ju inte heller så tokigt!

    Annika

Testa liknande recept

  • Pastagratäng med kassler
    Betyg 3.3 av 5.52 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kassler- och spenatsallad
    Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad