Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kassler med grönsaksfräs

Kassler med grönsaksfräs är en färgstark och smakfull matupplevelse. Detta goda recept tillagar du snabbt och enkelt. Servera sedan kasslern och de frästa grönsakerna med basmatiris.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva och skär kassler i strimlor. Skär tomater i grova tärningar. Strimla purjolök, skalad gul lök och salladskål.
  2. Fräs detta i 2-3 minuter i en het stekpanna med olja. Rör då och då.
  3. Blanda ner tikka masala (cooking sauce) och plockad bladpersilja. Smaka av med peppar. Servera med basmatiris.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g kassler
  • 2 tomater
  • 10 cm avsköljd purjolök
  • 1 skalad gul lök
  • ca 500 g salladskål
  • 2 msk olja
  • 1 burk tikka masala (cooking sauce) (à ca 2 dl)
  • ca 2 dl plockad bladpersilja
  • peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Just nu är det stor brandrisk på många håll i landet. Kolla vad som gäller hos dig innan du grillar. Mer info från MSB