Kassler med broccoli och blomkål

Kassler med broccoli och blomkål är en härlig, mättande och krämig gratäng. Den här rätten brukar alla uppskatta, framförallt barn. Den är god att äta som den är eller tillsammans med potatis, ris eller pasta.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1674 KJ / 398 kCal
Fett8.3 g
Kommentarer
9 stJättegod även dottern gillade den som annars är lite kräsen. Men ska testa att dubbla såsen som man häller på nästa gång jag gör den.
Mariette
Superenkelt tog som fler andra skrivit färska grönsaker och tog även lite chilisås i såsen blev klart godkänt av familjen
Lotten
Bytte ut frysta grönsakerna mot färska och istället för redningen använde jag mig av creme fresh. Låter man det koka ordentligt och llåter pannan vila 20-30 min blir den fast. Hade även i lite blåmögelost och serverade med ris, blev kanon gott!:)
Rikard
Mycket god och enkel gratäng
Britt-marie
Det var en underbart god gratäng,lätt att göra till middag. Uppskattades av alla.
Elisabeth
Jättesmarrigt!! Vi hade dock färsk broccoli och blomkål, och 2 pkt karrébacon (som jag stekte upp först) istället för kassler.
Camilla
barnen älskade detta
Susann
är det 500g broccoli och 500blomkål eller 500g tillsammans?
Jenny
Det här var inte dumt alls, överraskande gott måste jag säga. Men att det skulle vara "medelsvårt" att laga detta kan jag inte alls hålla med om. Enklare recept får man leta efter.
Mikael