Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous

Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous

Sugen på något fräscht och exotiskt? Då borde du testa kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous! Du steker kassler med curry och blandar couscous, kardemumma, apelsinskal och russin. Servera kasslern och couscousen med matlagningsyoghurt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous

Ingredienser

4 portioner
1 msk konc kycklingfond
4 dl vatten
1/2 dl russin
1 msk rivet apelsinskal
2 krm malen kardemumma
2 dl couscous
600 g kassler
curry
olja
salt
peppar

Garnering

strimlad purjolök
strimlat apelsinskal

Till servering

matlagningsyoghurt
grovt bröd

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Det blev något torrt, men med några skivor ananas förbättrar man avsevärt smaken!

    Maria

  • det var en härlig koprimis av denna mat ja ger det högsta betyg .

    Carina

Testa liknande recept

  • Kasslersallad med couscous
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sweet chili-glaserad kassler
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Couscous med kassler
    Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ostgratinerad kassler med sallad
    Betyg 3.5 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kassler med couscous
    Betyg 2.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad