Käringöbakelse

Utsökta och lyxiga Käringöbakelser med en fräsch smak av räkor, dill, majonnäs och som garnering löjrom, persilja och citron. Enkla och lättillverkade bakelser som passar utmärkt till förrätt vid alla festliga tillfällen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stLite krångligare än vanlig skagenröra toast, men mer smakrik och den gick hem hos oss. Det svåraste momentet var att täcka den med persilja. Många av gästerna tog bort persiljan, det blev för mycket.
Rebecca
Lyxigt goda och enkla att göra.
Mona
Enkelt, snabbt och jättegott!
Lars
Supersmarrig förrätt som var med på nyårsmiddagen i år, och säkert nästa år med ;)
Josefin
Jag har gjort den bakelsen ett antal gånger och den har blivit lika uppskattad varje gång. Jag gör den med 3 lager och tycker att det räcker bra. Har även skickat receptet vidare till Finland där det gjort succé.
Alice
Hade också denna som förrätt vid nyårsmiddagen och den var mycket uppskattad. Gjorde också bara med 3 lager och det var alldeles tillräckligt, dom hade blivit alldeles för höga annars.
Veronica
Denna förrätt uppskattades verkligen av våra gäster och oss. Vi hade bakelserna som förrätt, till nyårssupén. Jag valde dock att bara använda totalt 3 brödskivor, det var alldeles tillräckligt. Detta kommer att bli en succe i repris!
Ann-christin
Väldigt fin förrätt men mycket mäktig! Skulle kunna tänka mig att dela cylindern på mitten. Man ska ju orka annan god mat också! Verkligen något jag rekomenderar!
Petra
Eftersom gästerna från förra nyår fortfarande pratar om denna goda förrätt så blir det en favorit i repris i år!
Åsa
Denna förrätt blev en succe på förra årets nyårs supé
Lars