Karinas provensalska tomater

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Karinas provensalska tomater

Dessa ugnsstekta provensalska tomater med vitlök, oliver och timjan framkallar ljuvligt franska dofter och passar bra till förrätt eller som tillbehör till middagen. Tomaterna gratineras med parmesan och ströbröd vilket ger en lyxigt krispig känsla.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Karinas provensalska tomater

Ingredienser

4 portioner
4 tomater
2 vitlöksklyftor
15 svarta oliver
1 tsk timjan
1 msk ströbröd
riven parmesan
2 - 2 1/2 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

jätte gott!

Jaana

2016-02-06

Testa liknande recept

Baguette med Pistou
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostgratinerad pasta med oliver
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Parmesangratinerad aubergine
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksgratinerade musslor
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga