Karinas provensalska tomater

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Karinas provensalska tomater

Dessa ugnsstekta provensalska tomater med vitlök, oliver och timjan framkallar ljuvligt franska dofter och passar bra till förrätt eller som tillbehör till middagen. Tomaterna gratineras med parmesan och ströbröd vilket ger en lyxigt krispig känsla.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Karinas provensalska tomater

Ingredienser

4 portioner
4 tomater
2 vitlöksklyftor
15 svarta oliver
1 tsk timjan
1 msk ströbröd
riven parmesan
2 - 2 1/2 msk olivolja

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

jätte gott!

Jaana

2016-02-06

Testa liknande recept

Baguette med Pistou
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tagliatelle med vitlöksmusslor, rucola och oliver
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamp- och parmesangratinerad kyckling med tryffelpappardelle
Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italienrullar
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Galette med jordärtskocka och ricotta
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitlöksgratinerade musslor
Betyg 4.3 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad