Karinas provensalska tomater

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Karinas provensalska tomater

Dessa ugnsstekta provensalska tomater med vitlök, oliver och timjan framkallar ljuvligt franska dofter och passar bra till förrätt eller som tillbehör till middagen. Tomaterna gratineras med parmesan och ströbröd vilket ger en lyxigt krispig känsla.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Karinas provensalska tomater

Ingredienser

4 portioner
4 tomater
2 vitlöksklyftor
15 svarta oliver
1 tsk timjan
1 msk ströbröd
riven parmesan
2 - 2 1/2 msk olivolja

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • jätte gott!

    Jaana

Testa liknande recept

  • Pistou
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Baguette med Pistou
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksgratinerade musslor
    Betyg 4.3 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Italienrullar
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad