Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Karamelliserad mango och banan med yoghurt

Sötma möter syra i det här receptet på en smaskig gul efterrätt. Mangon och bananen steks i socker och smör som karamelliseras och till detta söta serveras en svalm, syrlig yoghurt.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina mango. Skala och skiva bananer.
  2. Smält socker och rör i smör. Lägg i mango-tärningarna och bananerna, stek dem i ca 2 minuter.
  3. Servera genast med en klick matyoghurt och toppa med kardemumma.

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri yoghurt.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 100 g mango
  • 2 bananer
  • 2 msk socker
  • 1 msk smör
  • ca 1 dl matyoghurt
  • kardemumma
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare

Näringsvärde
Per portion

Energi 627 kJ / 150 kCal