Kantarellpesto

Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kantarellpesto

En annorlunda pesto som snabbt kommer att bli en favorit. Du mixar ihop ost och pinjenötter med basilika och kantareller och blandar röran med intensiv olivolja. Läckert, smakrikt och alldeles underbart!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Kantarellpesto

Ingredienser

6 portioner
8 dl färska kantareller
2 dl riven lagrad ost
2 dl nötter (pinjenötter, hasselnötter eller mandel)
2 dl solrosolja
1 tsk salt
2 krm peppar
1/2 kruka basilika
olja för att fylla på i burken så att det täcker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Lägg i en vitlöksklyfta! Ett tips! Jättegott

    Cecilia

  • Hur länge håller en sådanhär i kylen? :)

    Malou

Testa liknande recept

  • Pesto med pasta
    Betyg 4.5 av 5.111 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smörsvängd majrova med kantarell
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekta kantareller
    Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Syltad lök och svamp
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kantarellfräs
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kantareller på rödlöksbädd
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad