Kantarellbiffar

Betyg 2.3 av 5.
8 personer har röstat
1
Kantarellbiffar

Festligt recept på charmiga kantarellbiffar. Du gör biffarna av bland annat kantareller, lök, ägg, mjöl och ströbröd. Servera de tjusiga biffarna till förrätt och garnera med en sallad och hela stekta svampar.

Kantarellbiffar

Ingredienser

20 minibiffar
800 g  förvällda kantareller eller kantareller på burk (800 g förvällda kantareller motsvarar 4 burkar à 184 g)
2   gula lökar
2   ägg
1 dl  vetemjöl
1 dl  ströbröd
smör eller olja
salt
vitpeppar

För alla

Fri från laktos och mjölk.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl. Använd glutenfritt ströbröd.

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Gott

Kerstin

2023-09-28

Testa liknande recept

Ugnsomelett med svampstuvning
Betyg 3.8 av 5.
96 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantareller på rödlöksbädd
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatiskakor med kantareller och pepparrotskräm
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellfräs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pizza bianco med kantareller, pancetta och rosmarin
Betyg 3.9 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga