Kantarellbiffar

8
0
Kantarellbiffar

Festligt recept på charmiga kantarellbiffar. Du gör biffarna av bland annat kantareller, lök, ägg, mjöl och ströbröd. Servera de tjusiga biffarna till förrätt och garnera med en sallad och hela stekta svampar.

Kantarellbiffar

Ingredienser

20 minibiffar
800 g förvällda kantareller eller kantareller på burk (800 g förvällda kantareller motsvarar 4 burkar à 184 g)
2 gula lökar
2 ägg
1 dl vetemjöl
1 dl ströbröd
smör eller olja
salt
vitpeppar

För alla

Fri från laktos och mjölk.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl. Använd glutenfritt ströbröd.

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer