Kantarellbiffar

Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kantarellbiffar

Festligt recept på charmiga kantarellbiffar. Du gör biffarna av bland annat kantareller, lök, ägg, mjöl och ströbröd. Servera de tjusiga biffarna till förrätt och garnera med en sallad och hela stekta svampar.

Kantarellbiffar

Ingredienser

20 minibiffar
800 g förvällda kantareller eller kantareller på burk (800 g förvällda kantareller motsvarar 4 burkar à 184 g)
2 gula lökar
2 ägg
1 dl vetemjöl
1 dl ströbröd
smör eller olja
salt
vitpeppar

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott

    Kerstin

Testa liknande recept

  • Kantarellstuvning
    Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsomelett med svampstuvning
    Betyg 3.9 av 5.105 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Syltad lök och svamp
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekta kantareller
    Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kantarellfräs
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad